Huid- en Oedeemtherapie Houten

Huid- en Oedeemtherapie Houten

Huid- en Oedeemtherapie Houten is gespecialiseerd in de behandeling van kleine en grote huidproblemen, (lymf) oedeem en is erkend leverancier van therapeutische elastische kousen.
De praktijk is gevestigd in de polikliniek van het St. Antonius Ziekenhuis in Houten en werkt samen met de afdeling dermatologie.

De werkzame huidtherapeuten binnen de praktijk zijn lid van de NVH en ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.huidtherapiehouten.nl of via tel. 088-320 36 53 

Oedeemtherapie in samenwerking met Fysiotherapiepraktijk De Molen

Het komt vaak voor dat patiënten met lymfoedeem ook last hebben van een bewegingsbeperking of een verminderde conditie. Voor deze patiënten bieden we een gezamenlijke behandeling met de fysiotherapeuten van Fysiotherapiepraktijk De Molen op de Molen 61.

Door deze samenwerking kunnen we de behandelingen individueel goed op elkaar afstemmen, zijn de communicatielijnen kort en vindt de behandeling aansluitend en onder één dak plaats. Zo bent u verzekerd van de beste zorg bij lymfoedeem.

Wilt u hierover meer weten?

Neem dan contact op met Huid- en Oedeemtherapie Houten tel. 088-320 36 53 of vul het contactformulier in op de website www.huidtherapiehouten.nl.

U bent van harte welkom.

 Marieke Marieke van der Zeyst  

Coralie Coralie Arends

Jacqueline Jaqueline Beentjes